Matkailun riemua

Kesä saapuu ja niin saapuvat festivaalitkin! Meille kaikista tärkein on vammaispoliittisen taiteen festivaali Cross Over, joka pyörähtää toden teolla käyntiin loppuviikosta, kuten ohjelmastakin huomaa: http://www.eucreafinland.org/crossover/.

Monissa muissakin kesätapahtumissa kiertäessä tulee pohdittua ainakin esteettömyyttä. Toivotaan sen puolesta kaikille mahdollisimman sujuvaa ja sutjakasta lomanviettoa! Innokkaasti odotamme lomanvieton apuvälineeksi myös uutta Esteetöntä matkailua 2011 -opasta, jonka pitäisi putkahtaa painosta 27.6.

Kuka tietää, ehkäpä lomilta palaamisen aikoihin Suomessa on myös uusi hallitus, joka vie ansiokkaasti eteenpäin vammaisten ihmisoikeuksia. Hyvä vaihtoehto tämän työn aloittamiseksi on esimerkiksi YK:n vammaisten henkilöiden oikeuksia koskevan yleissopimuksen ratifiointi, jota ei valitettavasti saatu aikaan edellisen hallituksen kaudella. Paljon toiveita on siis ladattu tulevaan.

Mutta kesällä pidetään hauskaa yhtä kaikki – hellevaroituksista huolimatta! Muistakaahan suojautua auringolta ja varautua reissuilla apuvälinehuoltoon, ruuvimeisseli on aina hyvä olemassa (nimimerkillä kokemusta on).

Terveisin,

SP

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>