Resurssipula, kehnot ohjelmistot vai huonoa työnohjausta?

Ilmeni, että meidän Kanta-Hämeen keskussairaalan resurssipulakin on feikkiä. Tänään molemmat magneettikuvannuslaitteet olivat tyhjillään. Kokeiltiin, että pääsenkö tuubiin niskani kanssa ja olisi aivan hyvin voitu ottaa se kuva samantien, kun olen ykköskiireellisessä jonossa, eikä asiakkaita mailla halmeilla ja henkilökunta vaan lumpustaa kahvikupposten kanssa. Mutta ei voitu.

Käskettiin mennä ortopedian polille pyytämään kiireelliseen peruutusaikaan. Ja siellä sanottiin, että ei tältä luukulta, pitää soittaa siihen annettuun numeroon soittoaikana. He eivät voi polilla tietää, mikä poli/osasto on jättänyt käyttämättä varaamansa ajan.

Jos oikeasti haluttaisiin tehostaa ja ottaa kaikki tuotannollistaloudellisesti täysillä, minut olisi kuvattu, kun kone oli vapaana ja henkilökunta samoin. Ja koneen varausta ohjattaisiin tehokkaasti siten, että tällaisia tilanteita ei pääsisi käymään, ikinä!

No, arvata saattaa, että tänäänkään ei päässyt magneettiin,vaikka ne siellä tyhjillään kalliina koneina tollotti.

Miten paikalliset poliitikot vastaavat?? Mielenkiinnolla odotan kommentteja myös maan uusilta isiltä ja äideiltä, jotka säästöjä ja tehostamista mesenoivat. Tätäkö se teidän tehostaminen on käytännössä??

 

Sari Lehikoinen, toimittaja, Kynnys ry

Yksi vastaus to “Resurssipula, kehnot ohjelmistot vai huonoa työnohjausta?”

  1. kynnys

    Laskin, että 0-7 vrk kiireellinen hoito tulee toteutumaan kohdallani siten, että pääsen magneettiin 25 vrk kohdalla ja lääkäriin 38 vrk kohdalla. Tiedossa ei ole vielä, kuinka kauas menneekään se neulanäyte, jota ilman ei voi tietää, mikä möykky käsivarressani on.
    Sari

    Vastaa

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>