TET-harjoittelu Kynnyksessä

7.3. 2016,  Maanantai

Tämän viikon maanantaina minulla alkoi TET-jakso Kynnys ry:ssä.

Olen täällä 2 viikkoa tutustumassa työelämään. Ensin tutustuin henkilökuntaan ja paikkoihin. Olen ollut myös tuuraamassa infopisteen työntekijää.  Minä sain avata nappia painamalla oven, kun joku soitti  summeria. Minulla on oma työpiste, jossa on kaksi työntekijää samassa huoneessa.

Kävin ruokatunnilla syömässä McDonald’sissa.  Olen skannannut Kynnys ry:n tietokonekantaan asiakirjapapereita.  Ennen kuin lähden takaisin koululle, niin syön vielä välipalaa. Minusta täällä on hauskaa ja rentoa. Huomiseen!

Kirjoittanut: TET-harjoittelija Essi-Maria Heikura

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>