Harjoittelun toinen päivä

8.3. 2016, tiistai

Saavuin Kynnys ry:hyn bussilla 23. Matkani kesti noin puoli tuntia.  Minä olen tänään lajitellut aakkosjärjestykseen eri järjestöjen lehtiä. Katsoin lehtien uusimmat numerot ja jos  oli monta samaa, heitin vanhimman pois. Työ oli rankkaa, koska eri järjestöjen lehtiä oli paljon. Lähden Ruskeasuolle aikaisemmin koska matkustan bussilla takaisin koululle.

Taisin  unohtaa eilen mainita, että olen Valteri ruskiksen 9.-luokalla. Minä harrastan SPT-jalkapalloa, salibandyä ja partiota.

Hain Kynnys ry:hyn, koska minua kiinnosti nähdä ja kokea, minkälaista työtä täällä tehdään ja vammaisten ihmisten asioiden ajaminen kiinnostaa minua todella paljon.

Kirjoittanut: Essi-Maria

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>