Lisää harjoittelijan merkintöjä

Torstai, 10.3.

Eilen, kun  lähdin Kynnyksestä iltapäivällä, kuljin ratikalla ja metrolla  se oli hauskaa, kun metrossa maan alla oli pimeää.

Tänään minä saavuin Kynnys ry:hyn taksilla klo 8.47. Ensin riisuin ulkovaatteeni ja vein lounaan ja välipalan jääkaappiin.  Tarkistin printterin  A3 -paperilaatikon.  Kirjoittelin Kynnys-lehden ilmestysvuosien numerot  tyhjille papereille  ja tulostin paperit. Söin lounaaksi jauheliha-perunasose laatikkoa. Se oli hyvää.  Olin ovenavaushommissa puoli tuntia.

Keskiviikko, 16.3.

Eilen saavuin bussilla nro 23 Kynnys ry:hyn. Olin ovenavausvahtina, kun infopisteeen työntekijä kävi kaupassa ja hakemassa vieraat Hakaniemen mertroasemalta, kun he eivät osanneet löytää Kynnyksen toimistolle. Opastin näkövammaisia vieraita, kun heillä ei ollut avustajaa. Luin Kynnys ry:n lehteä. Siinä on mielenkiintoisia juttuja. Minä aion lukea sitä jatkossakin.

TET-harjoittelija Essi-Maria Heikura

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>