Harjoittelijan viimeinen blogi

Perjantai 18.3.2016

Tänään saavuin Kynnys ry:hyn koulun autolla noin kello 8:48. Minä haastattelin infopisteen työntekijää. Minä kopioin  aamupäivällä itsenäisesti jäsentietopapereita. Söin lounaaksi pestolohta, perunamuusia ja salaattia. kello 12:00 juttelin työtovereiden (lakinaisen) kanssa.

Lounaan jälkeen menin antamaan labradorinnoutaja/sekarotuiselle koiralle banaania ja herkkupaloja. Sen jälkeen kirjoitin viimeisen blogini.

Tällä on ollut kivan rauhallista. Mukavaa olisi, jos saisin tulla tänne uudestaan tai johonkin vastaavaan paikkaan, ehkäpä töihinkin, jossa voi ajaa vammaisten ihmisten asioita. Se on minulle tärkeää. Tänään on vika tet-päiväni. Minä jään kaipaamaan lisää tämmöistä.

Haluan vielä kiittää Kalle Könkkölää, että sain tulla tänne.  Samoin muuta henkilökuntaa. Palaamisiin  ja  tapaamisiin. Tulen kyllä käymään!

Kirjoittanut:  Tet-harjoittelija Essi-Maria Heikura

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>